11 Haziran 2012 Pazartesi

R LIFE LIVE

R LIFE LIVE
Hayatınız çalışmak ile geçiyor.   Renaissance Otellerinde, bizler dünyayı başarabildiğiniz kadar daha çok gezip, görmeniz gerektiğine inanıyoruz.Bugün,  Renaissance Otelleri  şehrin sunduğu en iyi  "Dışarı Çık & Keşfet" fırsatını siz misafirlerimize sunuyor. 
24 saatlik bir günde, dünya çapında  152 Renaissance oteli, sizin gibi 30,000 misafirimizi, oda dışına çıkartıp, sizin için çalışan Renaissance Navigator - Kişisel Bilgi Uzmanlarımız tarafından hazırlanmış ve tasarlanmış  unutulmaz anları keşfetmenize  destek ve  teşvik edeceklerdir.

 Dışarı Çık & Keşfet” programımız Renaissance Otellerinin “Keşfetmek için Yaşayın” isimli yeni reklam kampanyası yaratıcılığında, bu ay tüm dünyadaki yayınlarda, bilboardlarda ve online sitelerinde görülebilicektir.
Bu eşsiz günün bir parçası olarak, Renaissance Antalya Beach Resort & Spa Kemal & Korcan ile özel bir RLife LIVE canlı performansına ev sahipliği yaptı.

Dışarı Çık & Keşfet” kutlaması büyük bir katılım ile çok keyifli bir "R Life Live" gece yaşattı.

Yeni www.renhotels.com ziyaret etmeyi ve dünya genelinde ki Renaissance Hotels dünyasına ait keşiflerinizi anlatmayı; veya kendi keşiflerinizi www.Twitter.com (#RDiscovery@RenHotels)’da , www.Facebook.com/RenHotels’ de paylaşmayı unutmayınız.

Renaissance Antalya Beach Resort & Spa adına, “Keşfetmek İçin Yaşayın” programınının misafirlerimize ilham kaynağı olmasını diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder